top of page

Tarieven

De tarieven die wij hanteren zijn ras en tijdsduur afhankelijk. Bij kruisingen hanteren wij het tarief van het ras waar de kruising het meest op lijkt. Neem voor een prijsindicatie van uw huisdier vrijblijvend contact met ons op.

Let op: onderstaande prijzen zijn een indicatie en zijn inclusief wassen, drogen, nagels knippen en oren uitplukken:

 

Wassen & drogen: v.a. € 30,- (Afhankelijk van de staat van de vacht, grootte en de tijd die dus benodigd is. Dit word vooraf met u besproken.)

Nagels knippen: € 10,-

Oren uitplukken: € 10,-

Hoofdje bijknippen: € 20,-

Voeten bij/uitknippen + nagels: € 25,- 

Katten trimmen: v.a. € 40,-

Let op!

Als uw huisdier veel klitten heeft, of een vervilte vacht, worden extra kosten in rekening gebracht voor het ontklitten hiervan.

Mocht uw huisdier vlooien hebben, zijn wij ook hiervoor genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen. Wij geven uw huisdier dan een anti-vlo behandeling en wij moeten extra reinigingsmaatregelen treffen voor de trimsalon om besmetting te voorkomen.

Bij verhindering, graag de afspraak zo spoedig mogelijk afzeggen.

  • - 48 uur van te voren: geheel kosteloos

  • - 24 uur van te voren: de helft van de trimbehandeling wordt in rekening gebracht.

  • - Op de dag zelf afbellen of niet op komen dagen, is de volledige trimbehandeling betalen. Wij kunnen op de dag zelf geen andere afspraak op dat tijdstip inplannen.

Ophaal- en brengservice

Bij ons is het ook mogelijk dat wij uw kleine huisdier ophalen en terugbrengen. Mocht het voor u om wat voor redenen dan ook moeilijk zijn om naar onze trimsalon te komen, kunt  op afspraak gebruik maken van de ophaal- en brengservice. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden:

Binnen een straal van 0 km - 5 km van de trimsalon = € 7,50

Binnen een straal van 5 km - 10 km van de trimsalon = € 10,00

 

 

bottom of page